Selecteer een pagina

Bohemian Rebels

a tribe with a mission...
LET LOVE RULE!

Hoi! Ik ben Aukje Peeters (32) ik woon in Rotterdam en ik ben geobsedeerd door “the art of authentic living!” Ik ben lifecoach, zangeres, fire-starter, teacher, inspirator en founder van Bohemian Rebels.

Wat ik het allerliefste doe is mensen wakker schudden, raken, empoweren, ze naar een next level brengen en ze laten stralen vanuit authentieke kracht! Ik geloof namelijk dat ieder mens iets heel bijzonders te delen heeft met de wereld: namelijk jouw authentic power en purpose! Oftewel: jouw GOUD. Ik weet heel zeker: daar wordt niet alleen jouw leven, maar ook de wereld mooier van!

Hoe ben ik erbij gekomen om dit werk te gaan doen? Het is enerzijds heel simpel: dit is wie ik BEN! Het voelt niet als werk, hier kan je me voor wakker maken en hier ga ik “AAN” van staan! Anderzijds weet ik als geen ander dat het niet vanzelfsprekend is om te leven als een Bohemian Rebel en te stralen zoals alleen jij dat kan.

In deze maatschappij word je geconditioneerd om bepaald gedrag te laten zien: “Dit is de bedoeling!” Maar wat nou, als die “bedoeling” niet (meer) past bij jouw authentieke kracht en purpose? Wat nou als het begint te wringen, als jij je opgesloten voelt in je eigen leven, je lijf en koppie? Wat nou als je vastloopt? Of als het eigenlijk wel heel goed lijkt te gaan allemaal, maar er diep van binnen een stemmetje roept: “I want to break free! There’s GOTTA be more than this!” Wat nou als het de hoogste tijd is om te luisteren naar die stem en om te ontdekken en ownen wie je ECHT bent!? En wat nou, als dat PRECIES is wat de wereld nodig heeft? Empowerde, liefdevolle Bohemian Rebels? 

Ik voelde dat er meer zat in mij. Dat er meer zat in mijn leven. Daar verlangde ik in ieder geval intens naar! Meer diepgang, meer plezier, meer connectie, meer impact, meer voldoening en meer eerlijkheid en authenticiteit. Ik kon eerst niet zo goed de vinger op dit gevoel leggen en wuifde het vaak weg. Wie was ik om te denken dat er zoveel power in mij zat? En wat moest ik er dan mee? Doordat ik dit negeerde, me probeerde aan te passen aan “de norm”, worstelde met the disease to please en me kleiner maakte dan ik daadwerkelijk was, raakte ik mezelf kwijt. Ik kreeg een burn-out, die wel 1,5 jaar duurde.

Holy moly! Die burn-out was de wake-up call die ik nodig had. Het was zeker geen feestje, maar het was bovenal een heel mooi nieuw begin. “Voortaan ben ik trouw aan mezelf!” besloot ik. En met die beslissing veranderde alles. Stap voor stap ging ik steeds meer doen wat voor MIJ goed voelde. Stap voor stap kreeg ik meer regie, plezier, playfulness, energie, connectie en vooral VERTROUWEN terug. Vertrouwen in mezelf EN vertrouwen in het leven. Want, ook al heb je lang niet alles in de hand, ik voelde support. Van mezelf en van het universum. Doordat ik trouw was aan mezelf, kwam ik in een fijne flow terecht en durfde ik steeds meer te ondernemen en te experimenteren!

Zo woonde ik een tijdje in Berlijn, Bali, Amsterdam, Rotterdam en verliet ik uiteindelijk na 12 jaar m’n geliefde Nijmegen om in Rotterdam het ondernemers-avontuur aan te gaan! Ik deed verschillende opleidingen, schreef een openhartig blog, zong en sprak op inspirerende events, maakte een eigen voorstelling (Find me – Somebody to Love!) en ik ontdekte mijn nieuwe passie: het coachen van andere Bohemian Rebels! Met het Rise & Shine programma help ik te gekke Rebels om hun kracht te (her)vinden en OWNEN en om next level te gaan in hun leven: RISE above the fear and SHINE your light!

Ik ben onwijs trots op waar ik nu sta en op wat ik mag doen. Met heel veel passie en liefde meer authentieke kracht de wereld in brengen! Ik ontmoet zo veel mooie mensen die zich stiekem nog verschuilen en verstoppen. Terwijl er zo ONWIJS veel gaafs en moois in ze zit! Mijn missie is om die prachtige Rebels te helpen om door te breken en om hun awesome authentieke licht te laten SHINEN. Want een ding weet ik zeker: WE ARE BORN TO SHINE!

Voel jij dat het tijd is om te stoppen met verstoppertje te spelen en om (liefde)VOL te gaan leven? Wil jij graag JOUW leven ECHT leven? Wil je als een echte Bohemian Rebel een masterpiece maken van je leven en voelen dat er een vuurtje in je brandt? Wil je echte connectie maken met jezelf en de mensen om je heen? Een mooie impact maken, op jouw authentieke manier? Voel je dat het TIJD is? Tijd om jezelf en je verlangens serieus te nemen? Tijd om het voortaan ANDERS te doen? Geef je dan nu op voor
The School of Love. In maart openen de deuren en start een te gekke groep die het avontuur aan durft te gaan! Ik kan in ieder geval niet wachten om weer te beginnen en om het vuurtje en het vertrouwen verder door te geven! We got this! Want weet je? Als ik het kan, kan jij het ook. :)