Selecteer een pagina

When She speaks… I listen! TRUST YOUR BRAVE WISE HEART ✨Waaah somebody pinch me please! It is happening!!! The School of Love! En de wave of Love die t (nu al!) in gang zet! 💜✨🔥🌊 Ik voel me freakin’ dankbaar en gelukkig.

Op maandagavond, 5 november kwam het zomaar ineens binnen. Of ja, zomaar ineens…

Ik zat 3 dagen in een Airbnb aan het water in Almere, om me lekker even terug te trekken en met een andere blik en perspectief aan m’n leven en bedrijf te werken. Best een bold decision en investering, om dat te doen, maar ik volgde mijn gevoel en klikte op “Book!”

Inmiddels had ik met 3 prachtige groepen Bohemian Rebels mijn Rise & Shine programma gedaan, met boven verwachting veel plezier en impact! Wat had ik iets super gaafs en moois in handen!!! En wat mocht ik dat met prachtige mensen doen!!! Waaaah! Zo vet! En toch… Ik voelde t weer. Al een tijdje eigenlijk…

Het stemmetje dat zei: “Hey, psssst! Super gaaf Aukje, maar volgens mij is er méér. Kan je meer. Mag je meer. Meer vrijheid, meer fun, maar vooral: meer impact! Ik wil niet lastig doen hoor, en wees aub heel trots op jezelf, maareh… I want to break free!!!”

Ja hoor. There She speaks again. Mijn lieve, mooie, freakin’ eigenzinnige ziel. Met haar eigen pad en eigen willetje. Inmiddels weet ik wel beter: I better listen! Al zegt m’n hoofd tegelijkertijd: “Oh Lord, daar gáán we weer! Kan je nou eindelijk niet gewoon alléén maar dankbaar en tevreden zijn?”

Nou eh, nee. Niet dus. Dankbaar wel, alleen maar tevreden niet. En dat is maar goed ook! Want dat liefdevolle “I want moooore!”-gevoel zit er (net als bij de Kleine Zeemeermin, en alle andere wezens in the universe overigens), niet voor niets. Because there IS moooore! Dat weet m’n hoofd op dat moment nog niet: “Ja, maar, wat dan en HOE DAN?!??!?”, maar mijn wijze ziel weet t wél! “Vertrouw me nou maar gewoon! ♥️🙏🏼✨”

Negeren van dit gevoel heeft geen zin, weet ik inmiddels. Dus daar was ik dan, in Almere. Met m’n “I want moooore” en “I want to break free!” gevoel. Nu moest het dan gebeuren. Moooore creëren. Ik had wat ideetjes, maar de flow zat er nog niet bepaald lekker in. Dat zou hier, in deze Airbnb aan t water vast goedkomen.

“Oke! Creation-time Aukje! Work your magic!” Hmmm… Krekelgeluiden. Even boodschappen halen dan? Moet ook gebeuren. Ik verkende het centrumpje en spotte een Costes. Een van m’n lievelingswinkels. “Jaaaa! Zal ik???” vroeg m’n ziel. “Neeee, Auk, daarvoor ben je niet hier!!” zei m’n hoofd. Mijn ziel won. M’n hoofd gaf toe: “Oke. Vooruit. Eventjes dan. Wanneer heb je nou voor t laatst geshopt? Gewoon eventjes kijken!”

Het lijkt misschien niet relevant voor dit verhaal, maar dat was het dus wél! Waarom? Zodra ik de winkel instapte, begon het te stromen: de inspiratie en excitement: “Aaaah dít is tof!!! En deze!! En omg kijk die pet en die ketting en oorbellen! En waaah die trui en die broek! Dit lijkt voor mij gemaakt!!” Enthousiasme all over the place. Aan doen die shizzle. “Waaah!! Dit klópt! Hoe awesome!! This is the real new me! Jeeej!!” Ik (en de werkneemsters) werden er helemaal vrolijk van. Ik was misschien wel 2u in die winkel hahaha! Ik was m’n leven en garderobe ontgroeid. En gaf daar eindelijk echt gehoor aan! Woop woop, time to level up!

Mijn hoofd vond er wel wat van hoor: “Ehm, Auk, ik wil niet lullig doen, maar eh… Je bent hier om hart te werken, niet om een nieuwe garderobe aan te schaffen.” Mijn hoofd weet inmiddels, bij mij draait t om hart werken, niet om hard werken. Bovendien was hij schappelijk: “Die garderobe gaat je vast ook helpen bij de creatie van al het moois. Je bent je eigen visitekaartje. Bovendien: this screams Bohemian Rebels!!”

Dus toen. Afrekenen, boodschappen halen en naar huis. En daarna? Modeshow. Duuuuh!!! Helemaal happy en dansend voor de spiegel, in dit nieuwe huisje in m’n nieuwe outfits. Heel even overviel me een gevoel van: “Kan en mág dit wel? Hoor ik niet nu gedisciplineerd te werken, like a good girl? Eerst werken, dán pas de rewards? Ipv te rocken en badderen (er was een bad!!!) like a rebel woman?” Opnieuw won mijn ziel. “No worries lieverd. All is well. TREAT. YO. SELF!” 💜🙏🏼✨🔥🌊

En gelukkig maar! Want vanuit die fun, flow, ontspanning, en af en toe een oud vleugje uncomfortableness (“Kan en mag dit wel??? Hoor ik niet…….?”) was het er ineens. Ik mocht er ZIJN. Ruimte innemen. Dansen en stromen. Me niet inhouden en kleiner maken, maar VERTROUWEN en genieten. DURVEN. That’s when you are able to receive and that is when the magic happens!!!

And boy, did the magic happen!! Het leek wel letterlijk uit de lucht te vallen. Zo hoppa, in mijn schoot. Cadeautje!! Wat kwam er ineens binnen? Het idee voor The School of Love. VET!!! Ik wist niet hoe gauw ik moest pennen. BIG smile!!! En het bleef maar stromen! “Zou het niet cool zijn als…!” “Waaaaah dan vraag ik die om….” “Ooooo en dan gaan we daarna…!!” “Waaaauw! Dit is win-win-wiiiin! Mensen zouden wel gek zijn om hier niet bij te willen zijn!!!” “HOE COOL IS DIT!!!”

Van excitement kon ik bijna niet slapen. I created a business and life I freakin’ LOVE!!! Nou ja, de conceptversie dan. ‘Maar de dag erna kwam ik meteen in geïnspireerde actie. Toeval bestaat niet, want op een event waren meteen 3 van mijn Dreamteachers aanwezig. (They said YES!!!) SAMEN gaan we die Wave of Love in de wereld creëren, en t begint bij de Dutchies en de Bohemian Rebels! Waaah!!!

En toen door durven pakken. Ook als het spannend is. Steeds opnieuw mijn ziel laten dansen en leiden en mn hoofd laten volgen. Vertrouwen. In het licht durven stappen. Durven shinen en delen waar ik voor ga en sta! Op zn Aukjes! En in mn heerlijke nieuwe outfits. 😉

En nu ben ik hier, een paar maanden verder, in Zandvoort. (Ik lig dit om 04:00 ‘s nachts, mijn inmiddels bijna standaard spirit-inspiration hour te schrijven vanuit bed) Ook weer door mn ziel hier naar toe gebracht. In m’n schoot geworpen gekregen en aan durven pakken! Een prachtig Lighthouse aan Zee. Waar ik meZelf en andere mooie zielen mag uitnodigen, ontmoeten, ontvangen. En de inspiratie, fun, rust en vertrouwen STROOMT. De liefde stroomt! Net als de Rebels en aanmeldingen voor The School of Love! Zo ongelofelijk mooi! Allemaal mooie eigenzinnige dappere mensen die, net als ik, een authentiek leven en bezielde business willen leiden. Vanuit hun mooie, grote hart. And I freakin’ LOVE it!!!

Toen ik gisteren op t strand opnieuw getrakteerd werd op een mooie sunset en ik de zon zag stralen en zakken in de zee, was t alsof t universum en m’n ziel me liefdevol toefluisterde: “I told you so…” 💜😉🌊✨Je MAG voelen en je MAG vertrouwen. Luisteren. Volgen. Exploreren! JeZelf zijn!

The universe works fast when you have fun, DARE to trust and follow your heart! En wanneer je durft te vertrouwen, investeren en groeien! Met joy en excitement (en soms dus ook vleugjes spanning en being a bit uncomfortable) ontmoet je de frequentie van je dromen en potentie en kan de loving energy STROMEN!

En dan zul je zien… dan vallen de puzzelstukjes als prachtige cadeautjes op z’n plek! If you trust the wave…The wave of LOVE, the wave of CURIOSITY, BRAVERY, FUN and FAITH in the highest outcome and the wave of TRUST in your heart! And when opportunity shows up: riiiiiiide that wave mooie Rebel! De zon zal schitteren in t water! Net als jijzelf trouwens! 🤩♥️ Dat geldt écht niet alleen voor mij en Ariel! 😉 Je moet t alleen durven, je hart volgen. :)

Op 1 maart start The School of Love! A new way learning, living, loving and leading!!! Voor mensen die een authentiek leven en bezielde business willen creëren. It’s going to be life-changing en awesome. En authentiek. Met prachtige, liefdevolle deelnemers, inspirerende teachers, en ik als hoofdteacher (correctie: heartteacher) om de School liefdevol te leiden en er samen voor te zorgen dat ook JIJ gaat stralen zoals alleen JIJ dat kan!!!

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je in voor de Dare to Shine masterclass en mocht die al voorbij zijn: stuur me een berichtje. Ik doe NIETS LIEVER dan de juiste Bohemian Rebels helpen om hun awesome authentieke leven en bezielde bedrijf te helpen creëren. Als ik het kan, kan jij het ook. DURF je hart te volgen lieverd!! Omdat het kan en mag. And because it really does know the way… Heb een PRACHTIGE dag mooie Rebel!!!

Alleen maar liefde!
Aukje

Dare to Shine masterclass:
https://aukje-peeters.webinargeek.com/dare-to-shine-masterclass\

Meer info over TSOL:
www.bohemianrebels.com/tsol

Even connecten met mij:
www.bohemianrebels.com/contact