Selecteer een pagina

Release & Rise! 𓆃

conscious colon cleanse & coaching for courageous change-makers!
I'm ready to level up my life!

Hey mooi mens!

Mijn naam is Aukje Peeters. Ik ben holistisch life en bussinesscoach, geef helingen, retreats en ben zangeres!
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten stralen in hun authentieke kracht!  Daarom verwelkom ik heel graag alle mooie mensen die nieuwsgierig, dapper en klaar zijn voor
RELEASE & RISE!
Even in het Engels, want dat bekt net wat lekkerder:
conscious change makers that want to let go of what doesn’t serve them anymore, physically, emotionally and spiritually, so they can embody their deepest power, pleasure and truth!
Of – wat platter geformuleerd:
Release your shit and Rise in love! ;)

RELEASE & RISE is een reis van 16 dagen.
van zaterdag 15 juni (met bonus livedag!) tot zondag 30 juni! (waarop ik “toevallig” een klein festival organiseer!)

De livedagen zijn optioneel (de 15e is bij de prijs inbegrepen), maar natuurlijk een super mooie kans om andere mensen live te ontmoeten en extra diep te gaan samen! Plus samen het leven te eren en vieren, want daar is het volgens mij voor bedoeld! :)

We zullen de darmkuur en coaching holistisch aanpakken,
met het gebruik van zachte, maar effectieve supplementen van hoge kwaliteit van Lifeplus en bewuste keuzes in onze voeding. We zullen ook tools inzetten zoals coaching, authentic relating, mindful eating, yoga, movement, Ayurveda, ademwerk, dans, meditatie en last but not least: diepe zelfliefde practices. Zodat je diep, zacht en krachtig begeleid wordt om de veranderingen in je leven toe te laten, die jij verdient!

Ik heb zelf deze reis als heel liefdevol en transformerend ervaren! En heel dienend op verschillende lagen! Ik heb ontzettend veel zin om de kuur weer te mogen doen.
Zeker op deze holistische manier, met prachtige experts en supportive tribe!

Ga je dit liefdevolle avontuur met ons aan?
What does your gut say? ;)
Laten we onszelf en elkaar empoweren!

Liefs Aukje, Lotte, Monique en Stef 💋   

WAT HOUDT RELEASE EN RISE IN?

Release & Rise is een holistische darmkuur en coachingsreis van 16 dagen. Van 15 juni t/m 30 juni. De intentie is dat je loslaat wat je niet meer dient, zodat je kunt verwelkomen wat je wel graag wilt in je leven! We kiezen voor deze holistische aanpak, omdat je fysieke, emotionele en spirituele wellbeing met elkaar verbonden zijn. Deze reis is als een liefdevolle bezem die door je lichaam en leven gaat, zodat je met meer kracht, verbinding, helderheid, authenticiteit, energie, liefde en lef jouw leven kunt vormgeven en genieten!

Je darmen hebben een grote impact op je leven! Het is belangrijk om er bewust goed voor te zorgen. Zowel voor je lichaam, als voor alle andere vlakken van je leven, heeft een goede darmgezondheid een positief effect! We verwijderen liefdevol de sliblaag die jou niet dient, waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Daar profiteert je hele lichaam van!
De darmen worden wel eens het tweede brein genoemd. Er worden emoties en trauma opgeslagen. Door de reiniging kan je ze loslaten en creëer je ruimte voor mooie dingen in je leven. Bovendien krijg je meer helderheid in je lichaam en hoofd, meer energie en verbinding. Zodat je stevig kunt verankeren in wie je echt bent!
De supplementen worden met een bewuste opbouw en timing aangeboden.
In de FAQ zal ik toelichten welke supplementen we precies nemen en wat ze voor je doen. 

Aukje Peeters zal de holistische coaching verzorgen en je kan evt extra 1-1 coaching en/of heling bij haar boeken.
Stef van den Munckhof zal bij de livedag op 15 juni de transformatief breathwork verzorgen.
Lotte Biermans zal speciaal op ons afgestemde yoga aanbieden en
Monique Dierx is de expert op het gebied van de LifePlus voeding en zal ons daar in begeleiden.
Er is een whatsappgroep, waar de tribe elkaar kan inspireren met ervaringen en recepten en kunnen evt vragen gesteld worden.
We are stronger together!
Op de bonus livedag na, zal de begeleiding online plaatsvinden.

Release your shit and rise in love!

15 juni t/m 30 juni 2024

Met bonus kick-off live event op zaterdag15 juni!

De investering voor de begeleiding is deze eerste editie slechts 111 euro exclusief btw.
De investering voor de supplementen is 222 euro inclusief btw.
Deze worden na inschrijving met hulp van Aukje en Monique voor je besteld.
Noteer 15 juni in je agenda als bonus livedag!

neem liefdevol leiderschap over je lijf en leven
en stap in je authentieke, natuurlijke kracht!

FAQ

Voor wie is Release & Rise, en voor wie niet?

Deze kuur is helaas NIET geschikt als je zwanger bent, of borstvoeding geeft, vanwege de gifstoffen die vrijkomen. Daar willen we je kindje graag voor beschermen. Mocht je de ziekte van Crohn hebben, neem dan even contact op met Aukje en/of Monique. Dan onderzoeken we of deze kuur voor jou geschikt is nu en zo ja, in welke vorm.

Wanneer je klaar bent om je gezondheid en persoonlijk leiderschap in eigen handen te nemen, met een liefdevolle aanpak: is dit een mooie match voor jou! Weet je het niet helemaal zeker, schroom niet om Aukje vragen te stellen! 

vraagt RELEASE & RISE veel van mijn tijd?
Op de livedag na op zaterdag 15 juni, vindt verder alles online plaats. Je kan daarin zelf voelen en bepalen of je bijvoorbeeld aanwezig wil zijn bij een connectie call. (zoom) Je kunt deze kuur dus gewoon tijdens je normale dagelijks leven uitvoeren. Het is wel dienend voor het proces om ook rust en ruimte te creeren. Ook in de whatsapp groep mag je zelf bepalen hoe actief je wel/niet deelneemt.
De supplementen neem je deze 16 dagen elke ochtend, middag en avond in.

 

Wat doet de conscious cleanse fysiek, emotioneel en spiritueel?
Dat zal per persoon verschillen! We zijn immers allemaal uniek. We zien vaak dat er eerst e.e.a. loskomt: gifstoffen, emoties, oude overtuigingen etc. en dat dat vervolgens plaats maakt voor helderheid, rust, verbinding, vertrouwen, energie, lef. Waar je vervolgens mooie dingen mee kan doen!
Op de fysieke laag zal de kuur o.a. voorzichtig de sliblaag losmaken en afvoeren wat niet meer dient, zodat voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Het gebeurt ook vaak dat mensen wat overtollige kilo’s verliezen.  Zie de volgende vraag voor gedetailleerde informatie over de supplementen en hun werking.
Welke supplementen gebruiken we?

Cogelin:
De oplosbare vezels werken als een spons en reinigen de darm. Gemaakt van 100% natuurlijke oplosbare vezels. Vooral veel oplosbare vezels uit psyllium zaad en psyllium, lijnzaad, zeewier en waardevolle kruiden. Als een spons, zuigen de psylliumvezels de darmtoxines op en verhogen tegelijkertijd de stoelgang wat resulteert in een snelle leging van de darmen.
Bentoniet, Natural Sound, breekt giftige stoffen af en alginaat, een hydrofiel polymeer dat gemaakt wordt uit zeewier, absorbeert metalen en milieugifstoffen die het lichaam normaal gesproken moeilijk kan uitscheiden.

Solis Green Medley:
Biologische, adaptogene superfoods. Buiten het feit dat het vol zit met antioxidanten vitaminen, mineralen en fytonutrienten is deze super food ook rijkelijk gevuld met eiwitten, omega 3.
Zorgt ervoor dat je je voedingsstoffen snel in energie kunt omzetten en ondersteunt de darmflora en brengt deze in balans. Bevat jodium zodat de schildklier ondersteund wordt en helpt je ontgiften van zware metalen.

MSM Plus tabletten:
Bindt het gif, verlichting van de lever. Een natuurlijke biologische bron van zwavel. MSM werkt zeer ondersteunend voor de lichaamsreiniging tot aan de lichaamscellen toe.
Biologische zwavel bevordert de celstofwisseling, ontslakt en ontgift het hele lichaam. Het helpt daarbij het lichaam om ongewenste giftige stoffen en zware metalen uit te scheiden.

Biotic Blast:
Een ongekend nieuw product met 14 bacteriestammen.
Recent onderzoek wijst uit dat ons DNA gezien kan worden als de hardware van ons lichaam en de bacteriestammen als de software. Het bepaalt niet alleen de kwaliteit van ons verteringsstelsel en immuunsysteem, maar ook andere organen en onze psyche zijn afhankelijk van voldoende verschillende bacteriestammen.

Parabalance:
Is een speciale mix van kruiden voor het reinigen van de darmen en lever van parasieten. Parabalance zijn tabletten en bevatten verschillende aminozuren en tien verschillende kruiden om het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen.
– Absintalsem bovengrondse delen poeder
– zwarte walnootbladpoeder
– knoflookteenpoeder
– fenegriekzaadpoeder
– kruidnagelbloemknoppoeder
– Peterseliebladpoeder
– mariadistelzaadextract
– berberiswortelschorspoeder
– berberine hci
– canadese geelwortel wortelstok poeder

Moet ik me aan een bepaald dieet houden?
Er is bepaalde voeding die gedurende deze kuur aangeraden wordt en bepaalde voedingsmiddelen worden tijdens deze kuur afgeraden, omdat ze te belastend zijn voor de darmen. Het is verstandig om je zoveel mogelijk hieraan te houden. Het is echter het meest belangrijke, voor een goede vertering dat je geen stress ervaart. Wees dus niet te streng, mocht het lastig zijn.
Ik zal vermelden wat wel mag en vervolgens wat afgeraden wordt.

De volgende producenten mogen WEL: 
Groenten:
Alle slasoorten, alle bladgroenten, alle koolsoorten, bloemkool, bamboespruiten, andijvie, sojascheuten/ taugé, paksoi, broccoli, spruitjes, boerenkool, bietjes, snijbiet, spinazie, paddenstoelen, courgette, wortelen, asperges, artisjok, witlof, venkel, komkommer, (knol)selderij, radijs, rettich, uien, prei, lamsoren, alle soorten zeewier (bijv. nori, kombu en wakame), kiemgroenten, pompoen, zoete aardappel, pastinaak, wortelpeterselie, venkel, raapstelen, koolraap, schorseneren, postelein.
(koolsoorten en uien kunnen wel gasvorming veroorzaken, dus vermijd deze als je hier gevoelig voor bent)
Gefermenteerde voedingsmiddelen:
Kimchi, zuurkool, tempeh en miso.
Fruit:
Appel, peren, druiven, biologische bananen (niet overrijp), alle bessen, frambozen, aardbeien, kiwi, ananas, sinaasappels, mandarijnen, limoen en citroen, grapefruit, passievrucht en papaja, meloen, mango, etc.
Zaden en pitten:
Chiazaad, lijnzaad, alle zaden en pitten.
Granen, meelproducten:
Uitsluitend boekweit, amarant, sorghum, teff, meel van onrijpe bakbananen, amandelmeel, kokosmeel, hazelnootmeel.
Gezonde vetten:
Avocado, avocado-olie, kokosolie, druivenpit olie, olijfolie, walnootolie, sesamolie, lijnzaadolie, MCT olie.
Vis:
Zalm, tonijn, haring, snoek, heilbot, kabeljauw, dorade, garnalen, kreeft, mosselen, krab, inktvis, zeebaars, makreel, sardientjes.
Vlees en eieren:
Runderfilet, rundersteak, tartaar, extra mager rundergehakt, kalfsschnitzel, kalfsfilet, lamsvlees, kip, kalkoen en eieren.
Kruiden en specerijen:
Alle natuurlijke kruiden en specerijen, kikkoman soyasaus, azijn, gember, suikervrije mosterd, tomatenpuree (met mate), knoflook, verse kruiden, groentebouillon van de natuurwinkel.
Zuivelproducten met bacterieculturen:
Plantaardige zuivel, bijv. kokosyoghurt, amandelyoghurt. Vermijd sojazuivel.
Dranken:
Bottenbouillon, kruidenthee/groene thee, kokoswater, notenmelk, aloë Vera sap, water zonder koolzuur en kombucha. Koffie en zwarte thee met mate.
Noten:
Rauwe ongebrande noten, kokosnoot
Zoetstoffen:
Erythritol, sacharine, stevia van de natuurwinkel

De volgende producten worden afgeraden: 
Groenten:
Bonen en peulvruchten (alle soorten), erwten, linzen, aardappelen, mais, nachtschade groenten.
Producten gebaseerd op tarwe, o.a.:
Brood, pasta, ontbijtgranen, tarwemeel, etc.
Glutenbevattende granen en andere producten, o.a.:
Tarwe, gerst, rogge, mais, couscous, spelt, griesmeel, rijst,
durum, kamut, bulgur, seitan, triticale, haver, quinoa, sojameel, etc.
Bewerkt vlees, o.a.:
Vleeswaren, worst, bacon, hot dogs, vleesvervangers, etc. Vermijd ook varkensvlees, dit kan het lichaam moeilijk verteren.
Bakwaren, o.a.:
Cake, koek, gebak, taart, pizza, etc.
Tussendoortjes o.a.:
Crackers, mueslirepen, popcorn, zoutjes, gedroogd fruit, etc.
Junkfood:
Alle ‘fast food’, chips, suiker bevattende ontbijtgranen, snoep etc.
Zuivelproducten, o.a.:
Melk, alle kaassoorten, roomboter, kwark, yoghurt, ijs en alle voedingsmiddelen waarin melk en/of kaas is verwerkt. Dus alle producten waarin dierlijke zuivel verwerkt is.
Geraffineerde olie, o.a.:
Zonnebloem-, soja-, saffloerolie en canola.
Kunstmatige zoetstof, o.a.:
Aspartaam, acesulfaam-K, sucralose, sacharine, etc.
Sausjes, o.a.:
Saladedressings, sojasaus, teriyaki- en hoisinsaus.
Dranken:
Alcohol, koolzuurhoudende dranken en andere suikerrijke drank. Ook geen vruchtensappen uit fles of pak.

Ik wil graag nog een keer benadrukken dat geen stress ervaren belangrijkste is. Probeer je zoveel mogelijk aan de richtlijnen te houden, maar wees deze dagen vooral lief voor jezelf!

Kan ik ook 1-1 begeleiding ontvangen?
Jazeker kan dat! Wanneer je graag extra begeleiding wil, kan je dat vragen aan de desbetreffende persoon en een 1-1 sessie bij die persoon boeken. Aukje biedt life en business coaching en helingen, Stef transformerend ademwerk, Lotte yoga en Monique kan je meer vertellen over de producten van Lifeplus en het bedrijf. Daar zijn wel extra kosten aan gebonden, m.u.v. een evt call met Monique over Lifeplus.
Wat gebeurt er na Release & Rise?
Na de darmkuur geniet je van de fysieke, emotionele en spirituele voordelen van deze reis! :)
Op de laatste dag van de kuur, 30 juni organiseert Aukje een mini festival waar je bij aan kan sluiten (niet bij de prijs inbegrepen, informatie volgt nog).
Wil je graag verder groeien in je authentieke leiderschap en je verse energie en helderheid gebruiken om mooie dingen te creëren, dan kan je verder gecoacht worden door Aukje. Ofwel in een 1-1 traject of in een groepstraject. Boek een gratis intake call om de mogelijkheden te verkennen.
Wil je graag door gaan met Lifeplus en ook hun andere producten ervaren? Dan kan Monique je daar verder wegwijs in maken.
Heb je nog meer vragen?
Schroom niet om me een berichtje te sturen! Ik beantwoord ze met liefde.
Dat kan of via what’s app: 0648904004 of je kan me DM’en op instagram: @aukje.bohemianrebels

Release & Rise! 𓆃

conscious colon cleanse & coaching for courageous change-makers!
Let's do this together! :)