Selecteer een pagina

rise & shine!

Yesss!!! Op 1 maart start het Rise & Shine programma weer en ga ik met nieuwe Bohemian Rebels het avontuur aan!
In vier maanden tijd word je wakker geschud, ga je voelen, omarmen en ownen wie je bent, wat voor moois je hier te doen hebt en hoe je jouw authentieke leven wil rocken. Vanuit ZELFLIEFDE stralen zoals alleen jij dat kan! En dat doe je dus samen met een tribe inspirerende Rebels die jou begrijpen, supporten en empoweren! Ben je er klaar voor om next level te gaan in je leven?
Woop woop! Let’s GO for it!!!¬†BE yourself – FREE yourself.

Hoi! Ik ben Aukje Peeters. Ik ben lifecoach, zangeres, inspirator, fire-starter en Bohemian Rebel. Voor zover je me in een hokje kan stoppen dan haha! Want sinds ik er eenmaal uit ben gesprongen, kruip ik er niet zomaar meer in! ;)

Luister. Ik geloof dat jij authentiek en awesome bent. En dat jij iets bijzonders te delen hebt met de wereld. Namelijk jezelf! Jouw unieke mix aan kwaliteiten, jouw verhaal, je passie, je purpose en bovenal… jouw VUURTJE.

I am telling you: Je hebt geen idee van hoe prachtig en krachtig je bent. En hoeveel plezier, impact en vrijheid er ontstaat wanneer je DAT durft te geloven en ownen. Het is mijn missie om Bohemian Rebels zoals jij te empoweren en de wereld mooier te maken met liefde en authentieke kracht!

we are born to shine!

In maart start het Rise & Shine programma  weer! Er is plek voor nieuwe Bohemian Rebels die het avontuur aan durven gaan!
Awesome, creatieve, eigenzinnige, sensitieve, krachtige, Rebels die een authentiek leven willen leiden.

Rebels die vol passie, purpose en plezier willen leven en die er klaar mee zijn om zichzelf in te houden en kleiner te maken dan ze daadwerkelijk zijn. Changemakers die voelen dat ze iets bijzonders te bieden hebben, maar dat nog niet volledig ownen en waarbij het nog niet helemaal lekker stroomt. Rebels met een “I want to break free!” gevoel, die weten: het is tijd om LIEFDE-VOL te leven, mezelf te ont-moeten en het is tijd om in mijn authentieke kracht en licht te gaan staan. Die hun leven op hun manier willen leven en naar een next level willen tillen. Woop woop!¬†RISE above the fear and SHINE your light!¬†

Sounds familiar? Wat GOED dat je hier bent! :)

Op 1 maart start een nieuw Rise & Shine programma!

 

FIRST LOVE YOURSELF – THEN FLY!

Waarom ben ik hier zo gepassioneerd over? Omdat ik ook heel goed weet hoe het voelt om niet in je authentieke kracht te staan. Vier jaar geleden kreeg ik een flinke burn-out. Dat was mijn wake-up call.¬†Waar was ik mee bezig? Hoe kon het zo zijn dat juist ik ‚Äď iemand met zo veel enthousiasme, kwaliteiten, betrokkenheid en passie ‚Äď zo vast kon lopen?¬† Het antwoord: ik rende aan mezelf voorbij en leefde niet MIJN waarheid. Ik had (al vond ik dat moeilijk om toe te geven) last van “the disease to please” en voelde me opgesloten in een leven dat niet meer klopte. Daardoor liep ik totaal vast en leeg. “I want to break freeee!!!”

Deze burn-out bleek een blessing in disguise, want ik VOELDE: dit moet anders. Ik besloot: “Voortaan ben ik trouw aan mezelf.” en daarmee veranderde alles! Stap voor stap transformeerde ik mezelf en mijn leven. Ik maakte van ZELFLIEFDE een prioriteit. Ik leerde leven en genieten in het moment. Loslaten wat mij niet meer diende. Voelen en serieus nemen waar ik behoefte aan heb, waar ik naar verlang en wat ik belangrijk vind. Bevrijdende keuzes durven maken. Ruimte maken voor mezelf! Gaan en staan voor wie ik ben en waar ik in geloof. Op mijn tempo en manier! Hierdoor groeide mijn vertrouwen, vrijheid, mogelijkheden, voldoening en PLEZIER!

Mijn leven ziet er inmiddels totaal anders uit en ik doe niets liever dan andere Rebels helpen om dapper en liefdevol JOUW authentieke leven te ROCKEN! Zodat jij de stralende leading lady of man van je leven bent. En je daadwerkelijk gaat doen wat jij hier te doen hebt. Met zelfvertrouwen, een duidelijke purpose EN vleugels. Ik geloof oprecht dat niet alleen jouw leven,
maar ook de wereld daar mooier van wordt!

She remembered who she was
and the game changed.

Melanie

Wat het Rise & Shine programma me gebracht heeft? Bijzonder veel! Vanuit zelfliefde hoor ik mezelf en manifesteer ik mezelf als mens, als ondernemer. Ik weet dat ik, op mijn eigen unieke manier iets moois en waardevols te delen heb. Daar durf ik nu nog meer voor te gaan en staan. Ik maak verbinding met mensen. √Čchte verbinding. Dat voelt zo enorm fijn en authentiek. Dit programma heeft me naar d√°t pad geleid en dat pad ga ik met heel veel liefde verder bewandelen!¬†Ik heb maar 1 conclusie: dit is echt life-changing! Ik vond het echt heel heel bijzonder en het heeft me mega veel gebracht. Heel erg bedankt lieve Aukje!‚ÄĚ

Verie

Risen & Shinen is FUN! De groep voelde als een warm bad en Aukjes enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik keek steeds uit naar de live dagen! Ook de online community is zeer waardevol en overbrugt de live dagen perfect.

Het programma heeft zo veel inzichten gegeven en heeft in gang gezet dat ik meer en meer ruimte en rust cre√ęer voor wie ik ben en wat ik te doen heb. Er komen zulke mooie dingen aan!

Martijntje

Het Rise & Shine programma heeft mijn ogen geopend. Niet alleen naar buiten, maar vooral ook naar binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik even na moest denken over de beslissing om deel te nemen aan het programma. ‚ÄúIs dit wel wat voor mij? Is het niet te zweverig? Heb ik hier tijd voor?‚ÄĚ Gelukkig besloot ik het het gewoon te DOEN. Immers: You never know if you never try! Het heeft me ZO VEEL opgeleverd! Ik ben steeds meer gaan geloven in mezelf en in wat ik doe. Ik maak kunst van suikerspin en ik vind het fantastisch om mensen daarmee te verwonderen! Door dit programma overwon ik mijn angst en regelde ik dat ik mijn kunst kon exposeren in een internationale expositie. Dat was zooo cool! Ik durf te kiezen voor mezelf. Of dat nu op het vlak van priv√©, werk, sociaal, design is: ik kijk naar wat ik wil en waar ik mij fijn bij voel! Ik leef MIJN leven. Als je (net als ik) ook twijfelt: zet de stap en GA ervoor. Dit is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Eefje

Ik zal het programma nooit vergeten, omdat dit echt echt echt zo’n grote impact op mij heeft gehad en de situatie waar ik uit kwam! Ik ben echt naar mezelf kunnen gaan luisteren, verwerken, vertrouwen op mezelf, en ik ging weer voelen!!!! Wat weer tot uitwerking had dat ik nu duidelijk heb wat ik wil en het vertrouwen voel dat ik het kan. En ik heb de energie om het te gaan waarmaken! Ik heb er weer zin in, het vuurtje van binnen brandt weer. Wat voor mij letterlijk inhoudt dat ik mijn droom om in het buitenland (Gambia!) te gaan wonen ga realiseren! Dankjewel Aukje!!!

Isabelle

“Aukje is heel goed in het verbinden en empoweren van mensen, en wij Rebels blijven zelfs nog ‚Äėnagloeien‚Äô na het project, en we upliften elkaar. Het is echt een aanrader om aan het programma deel te nemen, ook als je al weet wat je wil gaan doen, maar daarin nog een extra zetje nodig hebt. Aukje stimuleerde me om gelijk al groots te denken. Ik geef nu¬† Kundalini Yoga lessen in een yogaschool!

Ik zou echt iedere vrouw aanraden om hieraan mee te doen! Het programma is een playground: niets is gek, alles mag. Je komt dichter bij jezelf en je waarden, waarvoor je wil staan. Wij vrouwen hebben de kracht om te ondernemen vanuit intu√Įtie: iets dat niet alleen goed is voor onszelf, maar voor de hele planeet. Kom uit je schulp, be that rebel, ga voor de experience en investeer in jezelf!”

Eline

Stap 1 uit het programma is “Let Love Rule!” Leven vanuit zelfliefde. Alleen het programma zelf al en alle zondagen waren stukjes zelfliefde: inspirerende cadeautjes aan mezelf. Samen met de andere meiden hebben we superveel verschillende stappen ondernomen en krachten en kwetsbaarheden met elkaar gedeeld. Wat voor mij het waardevolst was, waren de begeleide meditaties. Tijdens de eerste meditatie voelde ik voor het eerst echt heel veel trots en liefde voor mezelf: een gevoel dat geen therapie of zelfhulpboek me heeft gegeven. Dit was echt een enorme doorbraak waar ik zo dankbaar voor ben!

Linde

“Van¬†Aukje¬†heb ik geleerd om liever te zijn voor mijzelf. We kregen hiervoor hele concrete tips en tools aangereikt.¬†Ik heb ervaren dat dit de¬†basis is¬†van geluk. Van de opdrachten kon ik¬†ontzettend genieten; hoe leuk is een date met jezelf!¬†Ik merk dat ik milder naar mezelf toe ben geworden,¬†wat ook weer doorwerkt in een mildere kijk op¬†de mensen om mij heen.¬†Door mijzelf serieus te nemen ga ik anders met dingen om. In mijn werk ben ik hierdoor¬†bijvoorbeeld een stuk assertiever geworden. Ook mijn vrienden en familie merken dat ik dichter bij mezelf sta. Ik uit mezelf meer: ook in creatieve zin! Mijn huis en uiterlijk hebben een make-over gekregen! Ik maak contact met mezelf en luister naar wat goed voelt. Dat had ik zo lang niet gedaan! Een absolute kracht van¬†Aukje¬†is dat ze bij iedere deelnemer haar kracht ziet, dit benoemt en stimuleert. Dat opent ogen, harten en deuren! Wat verder natuurlijk niet mag ontbreken zijn de andere deelnemers, ontzettend leuke meiden waar ik heel veel van heb geleerd!”

Froukje

Ik heb het Rise & Shine programma van Aukje gevolgd omdat ik al langere tijd twijfelde over mijn werk en niet zo lekker in mijn vel zat. Ik hoopte dat het programma me duidelijkheid zou geven in welke richting ik op moet gaan. Maar zo veel meer is gebeurd! Niet alleen weet ik nu weer beter welke richting ik op moet gaan, ik ben ook veel dichter bij mezelf gekomen. Muziek is weer in mijn leven en ik doe (bijna) elke dag een dansje, waardoor ik me blijer voel en weer meer in contact ben met mezelf kom (plus even uit mijn hoofd, heul belangrijk!). Ik ga stoppen met de concept store die ik samen met een vriendin heb opgezet en waarin ik mezelf verloren was en ga weer dingen doen waar IK blij van word. Aukje heeft me laten voelen en zien dat ik zoveel kracht en authenticiteit heb dat ik durf te kiezen voor mezelf, en waar ik denk dat ik goed in ben of kan worden. Ik heb meer vertrouwen in dat ik genoeg ben en dat ik er mag zijn.
Naast dat het veel heeft opgeleverd voor mezelf, heb ik ook ontzettend mooie, gelijkgestemde mensen mogen leren kennen. Elke keer weer keek ik uit naar de fijne dag samenzijn. En nu, na het programma, heb ik mooie fijne contacten en ik durf wel te zeggen vriendschappen erbij!

Noortje

Het Rise and Shine programma is een must voor iedere vrouw die zichzelf (nog) beter wil leren kennen, beter wil leren luisteren naar zichzelf en haar gevoel en gesteund wil worden door vrouwen die je volledig jezelf laten zijn en je helpen in de zoektocht naar je authentieke ik.

Aukje is een topper! Ze weet precies waar ze over praat, wat je voelt en wat je kan doen om stappen te zetten… waarom, omdat ze dit alles zelf heeft doorstaan! En ze is hier zo ontzettend sterk uit¬†gekomen.¬†Aukje blijft bij zichzelf, is eerlijk en durft zichzelf volledig te laten zien.

Het Rise and Shine programma laat, op een geweldig mooie, fijne en ook fun manier, DE bohemian Rebel verschijnen..!

Anne

Toen Aukje begon met dit programma dacht ik ‚ÄúNu moet het anders!‚ÄĚ Aukje was voor mij een vertrouwd persoon, waardoor ik deze weg met mezelf wel aan durfde te gaan. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is lief te zijn voor mezelf. Ook zeker voor de mensen om me heen, maar tegenwoordig sta ik op nummer 1. Dat is niet ego√Įstisch, maar juist heel waardevol. Want als ik blij ben met wie ik ben, kan ik anderen ook beter blij maken. Gun jezelf deze mooie reis. Samen met Aukje kom je daar, waar je zelf misschien niet had durven komen!

Fleur

Met dit avontuur heb ik mezelf een groot cadeau gegeven! Zo sta ik nu al veel sterker in mijn schoenen. Ik durf meer en meer mezelf mezelf te zijn. Ik maakte voorheen keuzes omdat ik DACHT dat het goed was, niet omdat het per se goed VOELDE. Ook al val ik soms nog in dit patroon, ik leer het steeds meer herkennen. Ik heb daarnaast ingezien dat ik groter mag dromen! Daarom heb ik besloten om verder te gaan studeren! Een studie die voor MIJ goed voelt. En om nog iets verder uit mijn comfortzone te gaan, verhuis ik vanuit mijn vertrouwde stad Breda naar een nieuwe stad, namelijk: Antwerpen. Ik ga ervoor!

Eva

Aukje is een topper! Ze zorgde er steeds weer voor dat ik op een leuke manier een stapje buiten mijn comfort zone durfde te zetten en kon groeien. Hierbij was er veel support uit de groep.

Het programma heeft bij mij zoveel veranderd! Op persoonlijk vlak ben ik enorm gegroeid in zelfliefde. Ik wist al hoe belangrijk zelfliefde was, maar nu VOEL ik echt dat ik het waard ben. Ik GUN mijzelf nu het allerbeste. Het heeft mij meer ontspanning opgeleverd. Ik vertrouw meer op mijn gevoel en op de flow van het leven. Hierdoor sta ik liefdevoller in het leven, niet alleen naar mijzelf toe maar ook naar bijvoorbeeld mijn omgeving.

Op zakelijk vlak heeft het ervoor gezorgd dat ik andere keuzes heb gemaakt voor mijn bedrijf. Keuzes die ik eerder niet durfde te maken. Tegenwoordig durf ik mijzelf als uitgangspunt te nemen bij de ‘koers die ik wil varen’ met mijn bedrijf en kan ik hierdoor meer liefdevol ondernemen. Ik heb mijn angst om niet goed genoeg te zijn overwonnen en vertrouw op mezelf! Ik ben blij en trots dat ik aan dit programma heb deelgenomen!

Melissa

De bijeenkomsten met de groep voelden als een soort thuiskomen. Hier kon ik precies zijn wie ik ben, zeggen wat ik denk en voelen wat ik voel. Ik ben echt gaan realiseren dat ik blij mag zijn met mezelf en mezelf serieus kan nemen, hoe gek mijn dromen soms ook zijn. Ik mag er zijn! En mensen mogen mij leren kennen zoals ik ben!

Dit is dan ook Aukje’s mooiste en krachtigste kracht: anderen laten voelen dat je uniek en bijzonder bent. Ze weet precies hoe ze dat vuurtje van binnen bij je aan moet wakkeren. De andere Rebels zijn vriendinnen geworden met wie ik over gedachtes, gevoelens en ervaringen kan sparren zonder dat je raar aangekeken wordt.
Ik raad het programma aan iedereen aan die zichzelf wat extra tijd en aandacht gunt, in welke vorm dat voor jou dan ook past. Het is namelijk niet zomaar even een cursus; Het is een speelse, unieke, gezellige en leerzame manier om een een leven te cre√ęren¬†waarin je niet langer geleefd wordt. Het was voor mij een verrijking van mijn zelfkennis, (zelf)vertrouwen, liefde en inspiratie!

In 4 maanden tijd jouw leven transformeren?

 

Rise & Shine baby!

Wat krijg je bij het Rise & Shine programma?

 • Een coachingsprogramma van 4 maanden dat jouw leven voorgoed verandert!
 • Je ervaart diepe zelfliefde en gaat JOUW authentieke en inspirerende leven cre√ęren.
 • 2 live events zodat je niet alleen begrijpt, maar ook VOELT en ERVAART wat het is om te Risen & Shinen.
 • Een tribe van inspirerende Rebels die jou begrijpen, supporten en motiveren!
 • Een online community zodat je tijdens en ook na het programma in de juiste vibe blijft!
 • Verrassende werkvormen die jou laten connecten met jezelf en die jou empoweren.
 • Oprechte connectie, met jezelf, mij en de andere Rebels.
 • Ruimte om eerlijk, krachtig en kwetsbaar te zijn en te experimenteren en groeien.
 • Meer vertrouwen, vrijheid, verbinding, kracht, geluk, gezondheid en heel veel lol en plezier!
 • Maar vooral: JEZELF terug. In de authentieke, empowerde versie!
  Imagine hoe dat voelt en wat dat voor je kan betekenen….

you got this!

Ben je klaar om voor jezelf te kiezen? Gun je jezelf deze tijd, aandacht en radical selfcare zodat jij next level kan gaan in je leven? Wil je een onvergetelijke tijd beleven met mooie, inspirerende mensen? Ben je er klaar voor om dingen die jou niet meer dienen van je af te schudden en JOUW leven echt te LEVEN? Unapologetic ZIJN wie jij bent en DOEN wat jij te doen hebt?

Denk je nu: “YES!!! Dat wil ik!”

Awesome! Want we gaan in maart van start. Er zijn nog een paar plekjes over, dus zorg dat je erbij bent! Als je interesse hebt, klik op de knop hieronder! Je krijg dan een formulier te zien, waarna ik contact met je opneem. Dan plannen we een (skype)call in, zodat we elkaar leren kennen en we kijken wat ik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend! Durf je het aan???
Het lijkt me super om dit mooie avontuur met je aan te gaan. Zodat jij een nieuw hoofdstuk begint en vol zelfliefde en vertrouwen jouw authentieke leven gaat rocken. WE ARE BORN TO SHINE!!

Liefs Aukje

Yesss! Ik heb interesse!

 

Veelgestelde vragen:
Is het Rise & Shine programma geschikt voor mij?

De vorige deelnemers van het programma geven enthousiast aan: ‚ÄúDit zouden zoveel meer mensen moeten doen!‚ÄĚ En ik geloof absoluut dat dat waar is. Het programma is voor veel mensen geschikt en mega waardevol. Het is gemaakt voor Bohemian Rebels! Het feit dat je dit leest, geeft denk ik aan dat je nieuwsgierig bent en geprikkeld door wat je tot nu toe hebt gelezen. Hoogstwaarschijnlijk ben jij een Bohemian Rebel die verlangt naar meer! En voel je dat het tijd is om dat gevoel niet langer weg te wuiven, maar liefdevol met jezelf aan de slag te gaan. Klopt dat een beetje?

Ik ga het liefste aan de slag met mensen die willen groeien, en die willen genieten! Of je nou al veel met persoonlijke ontwikkeling bezig bent geweest of niet, dat maakt niet zoveel uit, is uit de vorige edities gebleken. Het Rise & Shine programma zorgt er hoe dan ook voor dat jij naar een next level in je leven gaat. Belangrijk is dat je open-minded bent en dat je je hart durft open te stellen. Dat je liefdevol en eerlijk in de spiegel durft te kijken. Dat je je open stelt voor de werkvormen en bereid bent om steeds kleine stapjes buiten je comfortzone te zetten. Daarnaast draait het programma natuurlijk om authenticiteit. Jij mag volledig jezelf zijn. Vanuit daar ga je groeien! Het Rise & Shine programma is als een empowerende playground: niets moet, (bijna) alles mag! :)

Als jij ernaar verlangt om een prachtige sprong in je persoonlijke ontwikkeling te maken en daarmee je leven op meerdere vlakken een mega positieve boost wil geven: dan zit je bij dit programma goed! De inzichten en doorbraken die je ervaart zullen je leven naar een nieuw niveau tillen en jou laten stralen. Rise & Shine!

Twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Wees niet bang en stuur me een berichtje! Dan kan je me alles vragen wat je wilt en neem ik contact met je op. Je kan op dit moment zelfs een gratis (Skype)call met me boeken. Dan kunnen we geheel vrijblijvend even kletsen en kan je je vragen stellen en voelen en ervaren of het goed voor je voelt. Gewoon doen! :)
Wanneer is het Rise & Shine programma?

Het programma duurt 4 maanden. (maart-april-mei-juni)
In deze 4 maanden behandelen we de Rise & Shine methode en de bijbehorende stappen.
Omdat je door echte connectie en ervaringen het meeste groeit, zijn er ook 2 live events.

 

Waar zijn de live-dagen?

De live-dagen zijn op verschillende inspirerende locaties in het te gekke Rotterdam! De stad van authenticiteit, creativiteit en “We maken er wat van!” De toffe locaties zijn bewust gekozen om de beleving en de impact van het programma te versterken. Leuke bijkomstigheid: je leert niet alleen jezelf beter kennen, je leert ook Rotterdam beter kennen!

Woon je niet in Rotterdam? Laat je zeker niet tegenhouden hierdoor. Wanneer je je leven graag wil veranderen, kan het erg bevordelijk zijn om dat in een nieuwe, inspirerende omgeving te doen. Zodat jij alle ruimte voelt en ervaart om jezelf te zijn en te experimenteren en groeien!

Ik vind het spannend om geld in mezelf te investeren.

Dat snap ik. Dat had ik ook steeds op het moment dat ik een dergelijk programma aanschafte. De adrenaline gierde dan soms door m’n lijf! Toch voelde ik dat het goed voor me was. En daar luisterde ik dan naar! (Ik heb wel eens gillend op de koop-knop gedrukt haha!)

Inmiddels weet ik hoe belangrijk het is om in je persoonlijke ontwikkeling en geluk te investeren. Ik besteed er met liefde mijn geld aan, omdat ik weet dat het me op allerlei vlakken zoveel oplevert. Dat durf ik van het Rise & Shine programma ook te zeggen. Ik beschrijf het als life-changing en dat meen ik ook oprecht, dat is bij de vorige edities gebleken. Je leert met de Rise & Shine methode “the art of authentic living” waardoor je niet alleen deze 3 maanden groeit en bloeit, maar dat de rest van je leven blijft doen.

De vraag die je jezelf moet stellen is: wat is het je waard dat JIJ gaat stralen? Dat jij echt je ding gaat doen? Dat jij het heft in eigen handen neemt en jouw mooie authentieke leven cre√ęert? Ik zou het wel weten… ;)

P.S. Voor Rebels in loondienst is het interessant om te informeren naar de mogelijkheden voor scholing/persoonlijke ontwikkeling bij je werkgever. Vaak zijn hier potjes voor en zijn werkgevers bereid om een bijdrage te leveren of het bedrag volledig te betalen. Wel goed om te vermelden: voor werkgevers geldt niet het early-bird bedrag.

P.P.S. Het is mogelijk om de kosten van dit programma op te geven bij de belasting. Dit geldt voor ondernemers en ook voor mensen die (nog) niet ondernemen.

P.P.P.S. Just so you know… Je bent het waard!

Ik vind het spannend...

Dat snap ik. Dat is het ook! De beslissing dan. Want, zoals bij heel veel dingen die buiten je comfortzone vallen, is de gedachte aan iets nieuws vaak veel heftiger dan wanneer je het ervaart. Je hoeft je geen zorgen te maken. Ik ben een erg benaderbaar, open en bekwaam persoon waarbij je echt terecht kan. Ik heb het talent om een open en veilige sfeer te cre√ęren in een groep, waarin iedereen zichzelf mag zijn. Krachtig EN kwetsbaar.

Maakt je angstmonster je wijs: “Ik ben niet …. genoeg.”? Klik dan ZEKER op de knop om een afspraak met me te maken. Waarschijnlijk dat je JUIST heel veel uit het programma kan halen. Je zult gaan voelen dat je veel meer kwaliteiten en kracht bezit dan je nu voor mogelijk houdt! Tijdens de gratis call kan je vrijblijvend met me praten over jou, het programma en je eventuele deelname.

Een ding weet ik zeker: een authentiek en liefdevol leven vraagt LEF. En het is zo bevrijdend om je niet langer door angst te laten leiden! Dat is meteen ook de eerste stap van het programma. LET LOVE RULE! You got this lieve Rebel.

To SHINE or not to SHINE…. It’s up to you! ;)

what if I fall?
but, my darling, what if you fly?