Selecteer een pagina

Melanie Westdijk
eventcoach Blue Purple Events

“Ik maak echte verbinding. Dat voelt zo fijn en authentiek!”

Wat het Rise & Shine programma mij gebracht heeft? Bijzonder veel! Aukje heeft mij geleerd zelfbewust te zijn, in te tunen op mijn verlangens, daarop af te stemmen en vanuit daar te gaan stralen. Meer mezelf te zijn en te doen wat voor mij goed voelt, zowel qua werk als privé.

Ik merkte dat ik in een GO-GO-GO modus zat. Als ondernemer moet je natúúrlijk minstens 60 uur werken wil je jezelf serieus kunnen nemen. Maar waarom eigenlijk? Voor wie hol je jezelf zo keihard voorbij? Aukje prikte er doorheen en zag de echte Mel. M’n kracht, kwetsbaarheid, kwaliteiten en de potentie die in me zit, die ik nog niet allemaal durfde te (laten) zien.

Door het programma maak ik meer connectie met mezelf. Daardoor voel ik meer rust en vertrouwen en ik durf meer in m’n volste potentie te stappen en mijn leven te leven. Niet meer gebaseerd op “Wat zullen ze ervan vinden?” maar op “Wat wil ik graag doen, ervaren en bijdragen? Wat voelt fijn en wat lijkt mij tof?” Ik heb meer vertrouwen in mezelf, omdat ik meer kan bouwen op mezelf.

De basis draait eigenlijk allemaal om zelfliefde. Luisteren naar mijn eigen verlangens. Wat wil IK echt? Waar heb ik behoefte aan?  Dat kan rust zijn en even chillen onder m’n kleedje op de bank, of juist dappere stappen buiten mijn comfortzone zetten die authentiek en goed voelen. Eerst naar binnen keren, dán pas naar buiten. Want hoe kun je immers als partner, dochter, vriendin of ondernemer iets betekenen voor anderen als je niet goed naar je zelf kunt luisteren? Ik ben milder voor mezelf geworden en daardoor juist krachtiger.
Ik durf en doe dingen die ik voorheen niet deed!

Een mega bijzonder element van het Rise & Shine programma waren voor mij absoluut de meditaties. Ik ben van huis uit vrij down-to-earth maar de geleide meditaties van Aukje brachten me echt next level. Zo bizar! Het geeft je onwijs veel inzichten op een manier die voor mij nog onbekend was en moeilijk te omschrijven. Seeing is believing!

En nu, na die 10 weken? Vanuit zelfliefde hoor ik mezelf en manifesteer ik mezelf als mens, als ondernemer. Ik weet dat ik, op mijn eigen unieke manier iets moois en waardevols te delen heb. Daar durf ik nu nog meer voor te gaan en staan. Ik maak verbinding met mensen. Échte verbinding. Dat voelt zo enorm fijn en authentiek. Dit programma heeft me naar dát pad geleid en dat pad ga ik met heel veel liefde verder bewandelen! Daar ben ik Aukje mega, mega dankbaar voor!